Skøn hyggemad, som vil blive elsket af hele familien. Velsmagende svinekød som først bliver stegt, og derefter blandes med den vidunderlige svampesauce med hvidløg og persille. Perfekt tilbehør er bløde basmatiris.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Bredbladet persille
4 g
Oksebouillon
300 g
Svinekamfilet
1 stk
Gulerod
75 g
Grønne bønner
150 g
Basmatiris
100 g
Champignon
3 dl
Vand (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [¼ tsk | ½ tsk], rør rundt, og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!
Skær svampe [1/2 pakke, 2P] i kvarte. Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Fjern ender fra grønne bønner, og del på midten. Hak persille fint (gem lidt til anretning). Skær svinekød i 3 cm tern på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min, og stil til side på en tallerken. VIGTIGT: Kødet er færdigt, når det er gennemstegt og uden antydning af rødt.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Tilsæt svampe, gulerod og bønner, krydr med et nip salt* og peber*, og steg i 6-7 min.
Tilsæt madlavningsfløde, Hvide Løjer & Urter, oksebouillon og halvdelen af persille, og rør rundt. Lad simre i 2-3 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt svinekød, og lad simre videre indtil gennemvarmet. TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen er for tyk.
Anret ris i dybe tallerkener. Top med kød- og svampesauce. Drys med resterende persille.