Alle små og store børn elsker pasta med tomatsauce. I aften laver vi den på en anderledes måde med svinekød, spinat og ovnbagte tomater og løg. Pasta penne sørger for, at hver mundfuld er fyldt med masser af smag.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tomat
300 g
Svineschnitzel
60 g
Rødvinssauce
(Indeholder Sulfitter)
60 g
Spinat
½ pakke
Hakkede tomater
20 g
Finrevet ost
250 g
Penne
1 g
Chiliflager
1 stk
Rødløg
efter behov
Smør
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær tomat i 2 cm tern. Skær rødløg i 2 cm brede både.
Fordel tomat og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 10 min.
Kog pasta i 10 min, eller indtil ‘al dente. Hæld vand fra. Skær svinekød i 1 cm tern.
Opvarm en stor klat smør* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg svinekød i 3-4 min. Tilsæt rødvinssauce og hakkede tomater [½ pakke, 2 pers.]. Lad simre indtil grøntsagerne er færdige. Tilsæt grøntsager og spinat til stegepanden. Krydr med et nip chiliflager, salt* og peber*.
Tilsæt pasta, og vend sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost.