Svinemedaljoner i cremet gruyère-sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svinemedaljoner i cremet gruyère-sauce

Svinemedaljoner i cremet gruyère-sauce

med kartoffelmos og æblesalat

Forkæl dig selv med en vidunderlig kulinarisk oplevelse med vores Svinemedaljoner i cremet gruyère-sauce. Aftenens ret byder også på en glat hvidløgsduftende kartoffelmos og en æble- og gulerodssalat, og vil med garanti blive værdsat af alle middagsgæster.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Bagekartoffel

50 g

Revet Gruyere

(Indeholder Mælk)

250 g

Svinemørbrad

40 g

Rucola

1 stk

Æble

1 stk

Gulerod

10 g

Græskarkerner

(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)

4 g

Kyllingebouillon

2 stk

Hvidløgsfed

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til kød

3 spsk

Mælk til mos

½ tsk

Salt til mos

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Smør til sauce

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3723 kJ
Kalorier (kcal)890 kcal
Fedt54 g
Mættet fedt30 g
Kulhydrat62.8 g
Sukker17.6 g
Protein43.2 g
Salt4.9 g

Fremgangsmåde

Steg kød
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg svinemørbrad med salt i 2 min på hver side, eller indtil brunet.

Overfør til en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 12-15 min.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.

TIP: Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Lav mos
2

Skræl kartofler, og skær i 2 cm tern. Skræl hvidløg.

Kog kartofler og hvidløg i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv. Hæld vand fra, og tilsæt mælk, salt og et nip peber. Mos med en kartoffelmoser eller gaffel, og stil til side med låg på.

TIP: Tilsæt en klat smør for en mere cremet mos.

Forbered grøntsager
3

Skyl rucola.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Bland salat
4

Bland rucola, æble, gulerod, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt smør og hvidløg, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, vand, kyllingebouillon, gruyère og et nip peber.

Lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Skær svinemørbrad i 1 cm skiver.

Server
6

Anret svinemørbrad, mos og salat på tallerkener.

Top svinemørbrad med gruyère-sauce.