Amerikansk 'buffalo'-glaserede østershatte
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Amerikansk 'buffalo'-glaserede østershatte

Amerikansk 'buffalo'-glaserede østershatte

med cremet ranchdressing og æblesalat

Østershatte er en rigtig dejlig svamp med en markant umamismag. I aften panerer vi dem, før de steges og glaseres i honning- og srirachaglace med smør og ketchup. Vi serverer vores østershatte med sprøde cajunfritter, en frisk æblesalat med valnødder og spinat og ranchdressing med purløg, crème fraiche og mayonnaise.

Allergener:
Nødder
Æg
Sennep
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Honning

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Røget paprika

30 g

Spinat

500 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 pose

Purløg

200 g

Østershatte

1 stk

Æble

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til sauce

½ spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

¼ tsk

Salt til svampe

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2481 kJ
Kalorier (kcal)593 kcal
Fedt25.5 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat77.8 g
Sukker24.1 g
Protein15.2 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Ay Cajun-ba, salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis der ikke er plads på en.

Lav dressing
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Hak purløg fint.

Bland purløg, fraiche, hvidløg, mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål, og stil til side.

Lav honning- og srirachaglace
3

Smelt smør i en mellemstor gryde på middel varme.

Tilsæt honning, salt, sriracha og ketchup, og steg i 2-3 min, eller indtil tyknet.

Hold varm indtil servering.

Lav æblesalat
4

Skyl spinat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland æble, valnødder, spinat, olivenolie og salt i en stor skål.

Riv svampe i 2 cm strimler.

Bland svampe, røget paprika, hvedemel og salt i en stor skål.

Steg svampe
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svampe ad omgange (lad overskydende mel blive i skålen) i 4-5 min, eller indtil sprøde og gyldne.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend svampe i honning- og srirachaglace lige inden servering.

Server
6

Anret østershatte, æblesalat og fritter på tallerkener.

Server dressing.