Sydøstasiatisk kyllingelaksa
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sydøstasiatisk kyllingelaksa

Sydøstasiatisk kyllingelaksa

med basmatiris og cremet kokossauce

I aften laver vi en skøn sydøstasiatisk kyllingelaksa med gulerod, pak choi, kokosmælk, karry, hvidløg, soja og vores færdiglavede krydderiblanding, som vi kalder Ga-Laksa. Vi blander vores laksa med fyldige basmatiris og topper med grøn pak choi og chili.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Stærk
Allergener:
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Pak choi

2 stk

Gulerod

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Ga-Laksa

4 g

Curry-On

½ g

Chiliflager

150 g

Basmatiris

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

100 ml

Kokosmælk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

½ dl

Vand (trin 5)

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)621 kcal
Energi (kJ)2597 kJ
Fedt15.85 g
Mættet fedt9.2 g
Kulhydrat72.54 g
Sukker9.2 g
Protein45.84 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Steg kylling
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Krydr kylling med et nip salt*, og steg i 4-5 min, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken. TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Forbered grøntsager
3

Skær pak choi i 2 cm tern (adskil den grønne del fra den hvide). Skær gulerod (uskrællet) i 1 cm tern. Pres eller hak hvidløg fint. 

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme. Steg gulerod og den hvide pak choi i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, Ga-Laksa, Curry-on og et nip chiliflager og peber*, og steg videre i 1 min. TIP: Undlad chilien, hvis ikke alle er til stærk mad.

Tilsæt kylling
5

Skru ned for varmen på stegepanden til middel varme. Tilsæt kylling, kokosmælk [½ pakke, 2P], sojasauce og vand* [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 2-3 min. 

Server
6

Anret ris og kyllingelaksa i dybe tallerkener. Top med den grønne pak choi. Drys med et nip chiliflager.