Der er dage, der er synonym med bestemte madretter. Nogen spiser tacos på ‘taco-tirsdag’, men vores tacos med syltede rødløg og majssalsa kan laves hvilken som helst dag i ugen. Den stegte majs passer som hoved i sombrero sammen med et par klatter fraiche og syrlig lime. Top med koriander, og nyd dem sammen med hele familien.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Rødløg
25 ml
Hvidvinseddike
2 stk
Tomat
2 stk
Gulerod
1 pose
Koriander
1 stk
Lime
1 dåse
Majs
250 g
Hakket oksekød
4 g
Hello Mexico
4 g
Oksebouillon
25 g
Ketchup
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Fraiche
3 tsk
Sukker (trin 1)
3 tsk
Sukker
2 spsk
Vand
Forvarm ovn til 200°C/180°C varmluft. Skær 1/2 rødløg i tynde skiver. Hak 1/2 rødløg fint. Bland skåret rødløg, hvidvinseddike, vand*, sukker* og salt* i en skål. Stil til side.
Hak tomat groft. Riv gulerod (uskrællet). Hak koriander groft. Skær lime i både. Dræn majs i en si.
Opvarm en stor stegepande ved middelhøj varme. Steg majs i 4-5 min, eller indtil gyldne. Stil til side i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Tilsæt hakket oksekød og hakket rødløg. Steg i 4-5 min. Tilsæt Hello Mexico, oksebouillon, vand* og ketchup. Lad simre i 2-3 min.
Varm tortillabrød i ovnen i 2-3 min. Tilsæt tomat, koriander og gulerod til skålen med majs. Tilsæt en smule limesaft. Krydr med salt* og peber*. Hæld væde fra syltet rødløg.
Server tortillabrød med oksekød, majssalsa, syltet rødløg, fraiche og resterende limebåde.