Fyld gaflen med lækker friskkogt tagliatelle og cremet pastasauce, og føl smagene fra ovnbagt tomat og peberfrugt, citron, hvidløg og krydret pesto. En alt andet end basal pastaret, som du får lavet på bare 20 minutter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
75 g
Crème fraiche
8 g
Grøntsagsbouillon
60 g
Grøn pesto
(Indeholder Sulfitter, Mælk)
20 g
Finrevet ost
1 stk
Rød peberfrugt
1 stk
Rødløg
2 stk
Tomat
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Citron, økologisk
1 pose
Basilikum
Forvarm ovn til 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt i strimler. Skær rødløg i 2 cm både. Skær tomat i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, krydr med salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.
Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Hak hvidløg fint. Riv citronskal, og skær citron i både. Hak basilikum groft.
Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’, når grøntsagerne har 5 min tilbage. Gem en smule pastavand [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.]. Hæld vand fra, og kom pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt creme fraiche [1/2 pakke, 2 pers.], et nip citronskal, grøntsagsbouillon og pastavand*. Lad simre i 1-2 min.
Tilsæt pesto, bagte grøntsager og pasta, og vend sammen. Tilsæt et skvæt citronsaft. Smag til med salt* og peber*.
Anret pasta i dybe tallerkener. Drys med revet ost. Top med basilikum. Server med resterende citronbåde.