Oplev en renæssance i din madlavning med vores toscanske tagliatelle, der kan prale af en dejlig tomatsauce af zucchini, peberfrugt og frisk basilikum. Luk øjnene og se de frodige dale i den italienske vildmark foran dig, mens du indånder de rige aromaer fra det sydeuropæiske køkken. Afslut retten med et tæppe citron og hvidløgs pangrattato, og du er klar til at opleve rigtig madglæde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
30 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
300 g
Tomatsauce
4 g
Grøntsagsbouillon
1 stk
Rød peberfrugt
1 stk
Zucchini
1 stk
Rødløg
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
½ stk
Citron
2 stk
Hvidløgsfed
20 g
Finrevet ost
1 pose
Basilikum
Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Skær rødløg i både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.
Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.
Riv citronskal. Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint (gem lidt til anretning).
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg panko og revet ost i 3 min, eller indtil gylden og sprød. Tilsæt citronskal og 1/2 hvidløg. Lad simre i 1 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.
Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Svits tomatsauce og resterende hvidløg i 30 sek. Tilsæt 1/2 dl pastavand og grøntsagsbouillon. Krydr med salt* og peber*. Sænk til middel varme. Lad simre i 3-5 min. Tag panden af varmen. Tilsæt 1/2 basilikum og pasta. Vend det hele sammen.
Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.