topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med zucchini, hvidløg & basilikum

Oplev en renæssance i din madlavning med vores toscanske tagliatelle, der kan prale af en dejlig tomatsauce af zucchini, peberfrugt og frisk basilikum. Luk øjnene og se de frodige dale i den italienske vildmark foran dig, mens du indånder de rige aromaer fra det sydeuropæiske køkken. Afslut retten med et tæppe citron og hvidløgs pangrattato, og du er klar til at opleve rigtig madglæde.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

30 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

300 g

Tomatsauce

4 g

Grøntsagsbouillon

1 stk

Rød peberfrugt

1 stk

Zucchini

1 stk

Rødløg

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

½ stk

Citron

2 stk

Hvidløgsfed

20 g

Finrevet ost

1 pose

Basilikum

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)413 kcal
Energi (kJ)1729 kJ
Fedt3.87 g
Mættet fedt1.1 g
Kulhydrat84.11 g
Sukker2 g
Protein14.69 g
Salt1.2 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovn til 220°C/200°C varmluft. Bring en gryde med letsaltet vand* i kog. Skær peberfrugt i tynde strimler. Skær zucchini i tynde, halve skiver. Skær rødløg i både. Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*. Krydr med salt* og peber*. Vend sammen. Bag i ovnen i 15-20 min.

Kog pasta
2

Kog pasta i 3-4 min, eller indtil ‘al dente’. Gem en smule pastavand [1 dl, 2 pers. | 2 dl, 4 pers.]. Si vand* fra. Hæld pasta tilbage i gryden. Vend med en smule olivenolie*.

Riv citronskal
3

Riv citronskal. Hak hvidløg fint. Hak basilikum fint (gem lidt til anretning).

Lav pangrattato
4

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Steg panko og revet ost i 3 min, eller indtil gylden og sprød. Tilsæt citronskal og 1/2 hvidløg. Lad simre i 1 min. Krydr med salt* og peber*. Stil til side i en skål.

Lav tomatsauce
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande ved middelhøj varme. Svits tomatsauce og resterende hvidløg i 30 sek. Tilsæt 1/2 dl pastavand og grøntsagsbouillon. Krydr med salt* og peber*. Sænk til middel varme. Lad simre i 3-5 min. Tag panden af varmen. Tilsæt 1/2 basilikum og pasta. Vend det hele sammen. 

Server
6

Anret pasta i dybe tallerkener. Top med ovnbagte grøntsager, pangrattato og resterende basilikum.