Teriyaki-stegte veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Teriyaki-stegte veggiestrimler

Teriyaki-stegte veggiestrimler

med udonnudler og saltede peanuts

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften skal vi lave teriyaki-stegt kebab med udonnudler, en ret med masser af smag. Udonnudler kommer fra Japan og er tykkere end almindelige nudler. Vi steger kebab, gulerod, løg og pak choi, og krydrer med ingefærpasta, hvidløg og teriyakisauce. Derefter blander vi udonnudler i, og topper med peanuts og chiliflager.

Tags:
Mælkefri
Plantebaseret
Vegetarisk
Plantebaseret
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Jordnødder
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

1 stk

Pak choi

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

10 g

Ingefærpasta

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

2 stk

Hvidløgsfed

½ g

Chiliflager

1 stk

Rødløg

2 stk

Gulerod

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Gemt nudelvand

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2973 kJ
Kalorier (kcal)710 kcal
Fedt26.3 g
Mættet fedt52 g
Kulhydrat86.3 g
Sukker21.5 g
Protein30.2 g
Salt5 g

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde stave.

Hak pak choi groft.

Pres eller hak hvidløg fint.

Kog nudler
2

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en smule nudelvand, og hæld reste fra.

Skyl nudler under koldt vand.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Steg kebab
3

Imens, opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab, rødløg og gulerod i 3-4 min, eller indtil let bløde.

Tilsæt pak choi, ingefærpasta, hvidløg og salt, og lad simre i 2-3 min, eller indtil pak choien er faldet sammen.

Tilsæt nudler
4

Sænk til lav varme.

Tilsæt teriyakisauce, nudler og nudelvand, og vend sammen.

Skær lime
5

Imens, skær lime i både.

Server
6

Anret kebab og nudler i dybe tallerkener.

Top med peanuts og chiliflager.

Server med limebåde.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image