Bao-boller er super luftige, dampede brød, som man spiser i mange asiatiske lande. Vi fylder vores thaiinspirerede bao-boller med pulled pork krydret med Ga-Laksa, srirachamayonnaise og forårsløg. Hertil serverer vi en fyldig og syrlig rødkålsslaw med lime, mynte, koriander og peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Pulled pork
4 g
Ga-Laksa
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Agurk
1 stk
Gulerod
1 pose
Mynte & koriander
1 stk
Forårsløg
1 stk
Lime
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
6 stk
Bao-boller
(Indeholder Hvede, Gluten, Soja)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Olie til slaw
¼ tsk
Salt til slaw
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Kom svinekød (inklusive lage fra pakken), Ga-Laksa og salt i en gryde, og lad simre under låg i 10-12 min på middel varme.
Træk kødet i strimler med to gafler i gryden.
Imens, skær agurk i tynde skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Hak mynte og koriander fint.
Halver lime.
Bland rødkål, agurk, gulerod, mynte, koriander, et stort skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Snit forårløg fint på skrå.
Hak peanuts groft.
Klip et hul i hver side af pakken, og varm boller i 70 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld bao-boller med pulled pork, srirachamayonnaise og forårsløg.
Server med slaw toppet med peanuts.