Tex-Mex krydrede plantefarstacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex-Mex krydrede plantefarstacos

Tex-Mex krydrede plantefarstacos

med snittet kålsalat og cajunkrydret dressing

Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske tacos med plantefars krydret med dejlige mexicanske krydderier. Vi bygger vores tacos med bløde tortillabrød, plantefars, salat, tomat, cajunkrydret dressing og chili.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Soja
Sulfitter
Sennep
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

30 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

½ pakke

Sorte bønner

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

5 g

Tex-Mex

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

1 pakke

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

½ g

Chiliflager

1 stk

Løg

1 stk

Tomat

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)772 kcal
Energi (kJ)3231 kJ
Fedt34.6 g
Mættet fedt6.6 g
Kulhydrat76.5 g
Sukker14.5 g
Protein29.7 g
Salt3.4 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær løg i tynde, halve skiver. 

Skyl sorte bønner [½ pakke, 2P] under koldt vand i en si.  

Steg plantefars
2

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg løg, bønner, plantefars, Tex-Mex, halvdelen af Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Sænk til middel varme.

Tilsæt BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P] og vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet. 

Lav dressing
3

Imens, bland yoghurt, mayonnaise og resterende Ay Cajun-ba i en lille skål.

Skær tomat i tynde, halve skiver.

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
4

Smør tortillabrød med dressing.

Fyld med plantefars, snittet kålsalat og tomat. 

Top med chiliflager [½ pakke, 2P].

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image