Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske tacos med plantefars krydret med dejlige mexicanske krydderier. Vi bygger vores tacos med bløde tortillabrød, plantefars, salat, tomat, cajunkrydret dressing og chili.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
30 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
½ pakke
Sorte bønner
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
5 g
Tex-Mex
150 g
Snittet kålsalat
(Kan indeholde Selleri)
½ g
Chiliflager
1 stk
Løg
1 stk
Tomat
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
½ dl
Vand (trin 2)
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær løg i tynde, halve skiver.
Skyl sorte bønner [½ pakke, 2P] under koldt vand i en si.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg løg, sorte bønner, plantefars, Tex-Mex, halvdelen af Ay Cajun-ba og et nip salt og peber i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Sænk til middel varme.
Tilsæt BBQ-sauce [1/2 pakke, 2P] og vand [1/2 dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Imens, bland fraiche, mayonnaise og resterende Ay Cajun-ba i en lille skål.
Skær tomat i tynde, halve skiver.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør tortillabrød med dressing.
Fyld med plantefars, snittet kålsalat og tomat.
Top med chiliflager [½ pakke, 2P].
TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.