I aften går den kulinariske rejse til Thailand og vi frister med en fantastisk 'cashew chicken' wok med masser af dejlige ingredienser. Vi fylder vores wok med paneret kylling, peberfrugt, løg, sukkerærter, cashewnødder og masser af skønne krydderier. Spændende tilbehør er cremet kokosris og frisk thaibasilikum.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ stk
Fennikel
1 stk
Appelsin
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Kyllingebouillon
1 stk
Gulerod
250 g
Hakket oksekød
4 g
Panamad
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
12.5 g
Rasp
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 g
Snittet kålsalat
1 pose
Mynte
75 ml
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
3 dl
Vand (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
1 stk
Æg (trin 3)
½ tsk
Salt (trin 3)
¼ spsk
Olivenolie (trin 5)
¼ tsk
Salt (trin 5)