Thaiinspireret tunfiskekager
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thaiinspireret tunfiskekager

Thaiinspireret tunfiskekager

med gulerod-agurkesalat og peanuts

Smag på Thailand med denne friske og farverige ret! Vores tunfiskekager med koriander serveres med jasminris og en sprød gulerods-agurkesalat, og toppes med saltede peanuts og mynte. Denne aftensmad er enkel og hurtig at tilberede, og byder på en perfekt kombination af friske ingredienser og smagfulde kombinationer.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

320 g

Tunfisk i vand

(Indeholder Fisk)

1 pose

Mynte & koriander

1 stk

Agurk

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Gulerod

80 g

Sød chilisauce

20 g

Sriracha

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 stk

Æg til fiskefrikadeller

2 spsk

Mel til fiskefrikadeller

¼ tsk

Salt til fiskefrikadeller

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3073 kJ
Kalorier (kcal)734 kcal
Fedt17.3 g
Mættet fedt3 g
Kulhydrat107.1 g
Sukker30.1 g
Protein39.8 g
Salt5.4 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered fiskekager
2

Imens, hæld væde fra fisk.

Riv rødløg groft.

Hak mynte og koriander fint.

Bland fisk, rødløg, koriander, æg, Ga-Laksa, salt og et nip peber i en stor skål.

Form fars til fiskekager (3 pr. person).

Steg fiskekager
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg fiskekager i 8-10 min, eller indtil brunede og gennemvarme. Sænk til middel varme, når fiskekagerne er brunede.

Bland salat
4

Imens, skræl agurk og gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke af guleroden fint.

Halver lime.

Bland gulerod, agurk, et skvæt limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Forbered peanuts
5

Knus peanuts (i pakken) med en kagerulle eller kødhammer.

Bland sød chilisauce og sriracha i en lille skål.

TIP: Undlad srirachaen, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
6

Anret ris, fiskekager og salat på tallerkener.

Top med mynte og peanuts.

Server med sød chilisauce.