Thailandsk 'curry style'-svamperisotto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk 'curry style'-svamperisotto

Thailandsk 'curry style'-svamperisotto

med grønne bønner og saltede peanuts

I dag laver vi en perfekt kogt risotto med portobello og grønne bønner, hvor risen stadigvæk har en smule bid. Karrypasta, kokosmælk, grøntsagsbouillon og sojasauce giver vores Thai curry style svamperisotto en eksotisk smag. Vi topper med crunchy peanuts, frisk forårsløg og syrlig citronsaft.

Tags:
Plantebaseret
Allergener:
Jordnødder
Hvede
Soja
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Risottoris

1 stk

Lime

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

150 g

Portobello

30 g

Rød karrypasta

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Løg

150 g

Grønne bønner

250 ml

Kokosmælk

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

5 dl

Vand til sauce

¼ tsk

Salt til svampe

½ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2650 kJ
Kalorier (kcal)633 kcal
Fedt28.5 g
Mættet fedt19.9 g
Kulhydrat78.9 g
Sukker9.5 g
Protein14.5 g
Salt6.5 g

Fremgangsmåde

Kog grønne bønner
1

Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.

Halver grønne bønner.

Kog bønner i 3-4 min, eller indtil bløde. Hæld vand fra, og stil til side.

Hak løg og hvidløg fint.

Hak svampe groft.

Snit forårsløg fint.

Bland kokosmælk
2

Bland kokosmælk, grøntsagsbouillon, sojasauce og vand i en stor skål.

Skær lime i både.

Steg svampe
3

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg løg og hvidløg i 1-2 min, eller indtil bløde.

Tilsæt svampe og salt, og steg videre i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav risotto
4

Tilsæt ris og karrypasta, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige.

Tilsæt kokosblanding, og bring i kog. Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil bouillonen er absorberet og risen er 'al dente'.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud

Tilsæt grønne bønner
5

Imens, hak peanuts groft.

Tilsæt grønne bønner til stegepanden med færdig risotto, og lad simre i 1-2 min.

Tag panden af varmen.

Krydr med salt og et nip peber.

Server
6

Anret risotto i dybe tallerkener.

Drys med forårsløg og peanuts.

Server med limebåde.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image