topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk pangasius-karry

Thailandsk pangasius-karry

med jasminris og saltede peanuts

Sataysauce er en krydret indonesisk sauce. I aften bruger vi den i en fantastisk sauce med rødløg, gulerod, madlavningsfløde, sataysauce, sojasauce og indiske krydderier. Vi kommer pangasius i saucen, og lader den simre, inden vi server den med aromatiske jasminris, frisk koriander, crunchy peanuts og limesaft.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Jordnødder
Soja
Gluten
Hvede
Fisk
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

4 g

Mild Mahal

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ stk

Lime

1 pose

Koriander

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

240 g

Hajmalle fiskefilet

(Indeholder Fisk)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

½ dl

Vand (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3281 kJ
Kalorier (kcal)784 kcal
Fedt32.8 g
Mættet fedt11.7 g
Kulhydrat84.3 g
Sukker17 g
Protein36.4 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered grøntsager
2

Skær rødløg i tynde skiver.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Lav sauce
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg og gulerod i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt Mild Mahal, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt madlavningsfløde, sataysauce, sojasauce, vand [1/2 dl | 1 dl], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og steg i 1-2 min.

Tilbered fisk
4

Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Tilsæt fisk til stegepanden, og lad simre under låg på middel varme i 4-5 min, eller indtil gennemtilberedt.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Forbered råvarer
5

Imens, hak peanuts groft.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Hak koriander groft.

Server
6

Anret ris, fisk og sauce på tallerkener.

Drys med koriander og peanuts

Server med limebåde. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image