topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Thailandsk nudelsalat

Thailandsk nudelsalat

med sataysauce og spicy peanuts

I aften frister vi med en spændende og farverig thailandsk nudelsalat med sukkerærter, gulerod, rødkål og sataysauce. Vi topper vores salat med dejligt sprøde og lige tilpas stærke spicy peanuts, og så pynter vi med forårsløg.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Vegetarisk
Plantebaseret
Mælkefri
Allergener:
Hvede
Gluten
Jordnødder
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Fuldkornsnudler

(Indeholder Hvede, Gluten)

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

150 g

Rødkål, skåret

150 g

Sukkerærter

1 stk

Gulerod

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

½ stk

Hvidløgsfed

½ stk

Lime

½ g

Chiliflager

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

¼ tsk

Sukker (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 4)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)648 kcal
Energi (kJ)2710 kJ
Fedt27.8 g
Mættet fedt4.5 g
Kulhydrat76.8 g
Sukker20.8 g
Protein17.9 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 1-2 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl under koldt vand.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. 

Forbered råvarer
2

Del sukkerærter på langs.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). 

Hak peanuts groft.

Pres eller hak hvidløg [½ stk, 2P] fint.

Lav spicy peanuts
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en mellemstor stegepande på middelhøj varme. 

Steg hvidløg og peanuts i 2-3 min, eller indtil let ristet.

Tag panden af varmen, og tilsæt chiliflager [1/2 pakke, 2P].

Tilsæt limesaft [1/2 spsk | 1 spsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk], og rør rundt.

Smag til med salt.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav sataysauce
4

Bland rødkål og salt [1/2 tsk | 1 tsk] i en stor skål, og masser med hænderne i 30 sek.

Pisk sataysauce, resterende limesaft og et skvæt vand (ved behov) sammen til en flydende konsistens i en lille skål.

Bland salat
5

Tilsæt nudler, sukkerærter, gulerod, det hvide forårsløg, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og halvdelen af sataysauce til skålen med rødkål, og vend sammen.

Server
6

Anret nudelsalat i dybe tallerkener.

Drys med peanuts.

Top med det grønne forårsløg.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image