topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tofu poké bowl

Tofu poké bowl

med agurk & cashewnødder

Poké bowl! Hvad er nu det for noget spændende? Retten poké bowl kommer fra Hawaii og kendetegnes ved, at man serverer forskellige ingredienser ved siden af hinanden i en skål, og selvfølgelig bliver man ikke snydt for en skøn dressing som tilbehør. I aften fylder vi vores poke bowls med ris og vidunderlig stegt tofu, pak choi og gulerødder marineret i woksauce. Retten får ekstra farve, smag og bid af at toppes med chili og cashewnødder. Aftenens lækre dressing er en cremet sojamayo!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvede
Sesam
Soja
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

20 g

Cashewnødder

250 g

Tofu

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

200 g

Pak choi

1 stk

Gulerod

1 stk

Rød chili

1 stk

Agurk, piccolo

stk

Agurk

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Grøntsagsbouillon

150 g

Jasminris

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)546 kcal
Energi (kJ)2284 kJ
Fedt23.4 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat74.06 g
Sukker10.6 g
Protein10.02 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring en gryde med vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog. Tilsæt ris, rør rundt og lad simre på lav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered råvarer
2

Skær agurk i tynde skiver. Skær gulerod (uskrællet) i halve skiver. Hak pak choi groft. Snit chili fint. Hak cashewnødder groft.

 Steg tofu
3

Skær tofu i 2 cm tern. Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg tofu under omrøring i 4 min, eller indtil gylden. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og overfør til en tallerken.

Bland sojamayo
4

Bland mayonnaise og sojasauce i en lille skål. TIP: Rør rundt igen lige inden servering.

Tilsæt tofu
5

Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande. Steg gulerod i 3 min, eller indtil gyldne. Tilsæt pak choi, og steg i 2 min. Tilsæt woksauce, et skvæt vand* og tofu, og rør godt rundt.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener. Top med tofu, grøntsager og agurk. Dryp med sojamayo. Drys med chili og cashewnødder.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image