I aften kigger vi mod Mexico og finder inspiration til at lave uimodståelige tortillatoasts fyldt med ost og lækkert fyld, som steges gyldne på panden. Vores tortillatoasts fyldes med friskstegt kylling, majs og cheddarost, og tilbehøret er rodfrugtefritter og en pink dip af mayonnaise og ketchup.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
4 g
Jorden Rundt
(Indeholder Æg, Sennep)
½ dåse
Majs
50 g
Cheddar-/goudablanding, revet
(Indeholder Mælk)
2 stk
Gulerod
2 stk
Pastinak
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
1 spsk
Smør til glace
1 spsk
Ketchup til dyppelse
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skræl pastinak.
Skær gulerod (uskrællet) og pastinak i 2 cm stave.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skær kylling i 3 stykker på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Jorden Rundt og salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Tilsæt smør til stegepanden med kylling, steg videre i 1 min.
Overfør kylling til en tallerken, og riv i mundrette bidder med to gafler.
Hæld væde fra majs.
Fyld halvdelen af et tortillabrød med kylling, majs og cheddar. Fold den anden tortillabrødsside over.
Fortsæt med resterende tortillabrød.
Opvarm en stor stegepande på middel varme.
Steg tortillatoast i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldenbrun.
Skær hver tortillatoast i tre stykker inden servering.
Bland mayonnaise og ketchup i en lille skål.
Anret tortillatoast og rodfrugtfritter på tallerkener.
Server med dip.