Hannah Grants tortillatoast med kylling og cheddar
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hannah Grants tortillatoast med kylling og cheddar

Hannah Grants tortillatoast med kylling og cheddar

med superfritter og dip

I aften kigger vi mod Mexico og finder inspiration til at lave uimodståelige tortillatoasts fyldt med ost og lækkert fyld, som steges gyldne på panden. Vores tortillatoasts fyldes med friskstegt kylling, majs og cheddarost, og tilbehøret er rodfrugtefritter og en pink dip af mayonnaise og ketchup.

Allergener:
Æg
Sennep
Mælk
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

½ dåse

Majs

50 g

Cheddar-/goudablanding, revet

(Indeholder Mælk)

2 stk

Gulerod

2 stk

Pastinak

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til kød

1 spsk

Smør til glace

1 spsk

Ketchup til dyppelse

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3502 kJ
Kalorier (kcal)837 kcal
Fedt39.1 g
Mættet fedt12.7 g
Kulhydrat72.8 g
Sukker21.1 g
Protein49.4 g
Salt4.2 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skræl pastinak.

Skær gulerod (uskrællet) og pastinak i 2 cm stave.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Steg kylling
2

Imens, skær kylling i 3 stykker på et andet skærebræt.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling med Jorden Rundt og salt i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Riv kylling
3

Tilsæt smør til stegepanden med kylling, steg videre i 1 min.

Overfør kylling til en tallerken, og riv i mundrette bidder med to gafler.

Forbered tortillatoast
4

Hæld væde fra majs.

Fyld halvdelen af et tortillabrød med kylling, majs og cheddar. Fold den anden tortillabrødsside over.

Fortsæt med resterende tortillabrød.

Steg tortillatoast
5

Opvarm en stor stegepande på middel varme.

Steg tortillatoast i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldenbrun.

Skær hver tortillatoast i tre stykker inden servering.

Bland mayonnaise og ketchup i en lille skål.

Server
6

Anret tortillatoast og rodfrugtfritter på tallerkener.

Server med dip.