Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften frister vi med lækker toscansk laks, som vi krydrer med vores skønne krydderiblanding Mamas Favorit. Vi serverer vores laks med cremet tagliatelle, som vi blander med calabresepesto, spinat, cherrytomater og bacon. Vi topper med høvlet ost og frisk oregano, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
140 g
Bacon, tern
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
250 g
Cherrytomater
1 stk
Hvidløgsfed
1 pose
Oregano
250 g
Laksefilet
(Indeholder Fisk)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
1 pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
60 g
Calabresepesto
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
40 g
Italiensk hård ost, høvlet
(Indeholder Mælk)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden, og overfør til en tallerken.
Imens, skyl spinat.
Halver cherrytomater.
Pres eller hak hvidløg fint.
Pluk oregano.
Opvarm samme stegepande (inklusive baconfedt) på middelhøj varme.
Dub laks tør med køkkenrulle, og krydr med halvdelen af Mamas Favorit og salt.
Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.
Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.
TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.
Imens, tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.
Når pasta er færdig, øs pastavand [1/2 dl | 1 dl] op i en kop, og stil til side. Hæld resterende vand fra.
TIP: Vandet skal være salt som havvand. - 'Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Opvarm samme stegepande (inklusive saft fra laksen) på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, indtil velduftende.
Tilsæt pastavand [1/2 dl | 1 dl], madlavningsfløde, calabresepesto, grøntsagsbouillon, resterende Mamas Favorit, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og spinat, og lad simre i 1-2 min, eller indtil sauce er let tyknet og spinat er faldet sammen.
Tilsæt pasta, cherrytomater og bacon, og vend sammen.
Lad simre i 1 min, indtil gennemvarmet, og tag panden af varmen.
Anret pasta og laks på tallerkener.
Top med høvlet ost og oregano.