Toscansk vinterlaks og cremet tagliatelle
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk vinterlaks og cremet tagliatelle

Toscansk vinterlaks og cremet tagliatelle

med sprød bacon og frisk oregano

Italien har meget mere at byde på end pizza og lasagne. I aften frister vi med lækker toscansk laks, som vi krydrer med vores skønne krydderiblanding Mamas Favorit. Vi serverer vores laks med cremet tagliatelle, som vi blander med calabresepesto, spinat, cherrytomater og bacon. Vi topper med høvlet ost og frisk oregano, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Fisk
Mælk
Æg
Hvede
Gluten
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laksefilet

(Indeholder Fisk)

40 g

Italiensk hård ost, høvlet

(Indeholder Mælk)

60 g

Calabresepesto

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

250 g

Frisk Tagliatelle

(Indeholder Hvede, Æg, Gluten Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

1 pose

Oregano

1 stk

Hvidløgsfed

250 g

Cherrytomater

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

140 g

Bacon, tern

60 g

Spinat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til fisk

½ dl

Gemt pastavand

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5173 kJ
Kalorier (kcal)1236 kcal
Fedt73.5 g
Mættet fedt34.3 g
Kulhydrat89.6 g
Sukker13.4 g
Protein59.4 g
Salt5.4 g

Fremgangsmåde

Steg bacon
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden, og overfør til en tallerken.

Forbered råvarer
2

Imens, skyl spinat.

Halver cherrytomater.

Pres eller hak hvidløg fint.

Pluk oregano.

Steg fisk
3

Opvarm samme stegepande (inklusive baconfedt) på middelhøj varme.

Dup laks tør med køkkenrulle, og krydr med halvdelen af Mamas Favorit og salt.

Steg med skindsiden nedad i 3-4 min.

Vend laks, og steg videre i 3-5 min, eller indtil gennemstegt. Overfør til en tallerken, og dæk til med sølvpapir.

TIP: Laksen er færdig, når kødet er mat i midten.

Kog pasta
4

Imens, tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

TIP: Vandet skal være salt som havvand. - 'Al dente’ betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Lav sauce
5

Opvarm samme stegepande på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt pastavand, madlavningsfløde, calabresepesto, grøntsagsbouillon, resterende Mamas Favorit, salt og spinat, og lad simre i 1-2 min, eller indtil saucen er let tyknet og spinaten er faldet sammen.

Tilsæt pasta, cherrytomater og bacon, og vend sammen.

Lad simre i 1 min, eller indtil gennemvarmet, og tag panden af varmen.

Server
6

Anret pasta og laks på tallerkener.

Top med høvlet ost og oregano.