Tyrkisk-inspireret veggiestrimler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tyrkisk-inspireret veggiestrimler

Tyrkisk-inspireret veggiestrimler

2 portioner | med vegansk kebab og yoghurtdressing

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du prøvet at lave shawarma derhjemme før? Ellers er det på tide! Vi fylder lune tortillas med kebab stegt med Panamad, cremet yoghurt, og frisk rødløg og agurk. De kan også laves i forvejen, til madpakke eller til en luksus picnic.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Soja
Sennep
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Panamad

30 g

Spinat

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 stk

Rødløg

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2002 kJ
Kalorier (kcal)479 kcal
Fedt21.9 g
Mættet fedt52.9 g
Kulhydrat42.8 g
Sukker3.8 g
Protein24.8 g
Salt2.3 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Varm tortillabrød
1

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i forvarmet ovn i 4-5 min.

Steg kebab
2

Opvarm en smule olivenolie i stor stegepande på middelhøj varme.Steg kebab med Panamad og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Forbered grøntsager
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skyl spinat.

Server
4

Top tortillas med kebab, spinat, rødløg, yoghurt, og et nip salt og peber, og rul sammen til burritos.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image