topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Umamiglaserede kikærter

Umamiglaserede kikærter

med ponzugrøntsager og srirachayoghurt

I aften frister vi med kikærter stegte med en glaze af sojasauce, honning, aquafaba og umamisauce. Vi serverer umamiglaserede kikærter med ponzugrøntsager med peanuts, aromatiske jasminris, hvidløgsolie, spicy srirachayoghurt og frisk koriander.

Tags:
Hurtig
Stærk
Allergener:
Sesam
Soja
Hvede
Gluten
Bløddyr
Jordnødder
Sulfitter
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Umamisauce

(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)

1 pakke

Kikærter

12.5 g

Honning

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

2 stk

Hvidløgsfed

150 g

Jasminris

1 stk

Gulerod

1 stk

Agurk

75 g

Radiser

1 pose

Koriander

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

15 ml

Ponzudressing

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

10 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

½ spsk

Hvedemel (trin 2)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3732 kJ
Kalorier (kcal)892 kcal
Fedt45.1 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat97.7 g
Sukker17.7 g
Protein20.3 g
Salt6.7 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Lav glace
2

Pres eller hak hvidløg fint.

Gem lage [2 spsk | 4 spsk] i en lille skål, og hæld resten fra kikærter. 

Vend sojasauce, honning [1/2 pakke, 2P], umamisauce og hvedemel [1/2 spsk | 1 spsk] i skålen med lage.

Bland olivenolie [2 spsk | 4 spsk] og hvidløg i en anden lille skål.

Steg kikærter
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kikærter i 5-7 min, eller indtil gyldne.

Lav salat
4

Halver radiser.

Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.

Skær agurk i tynde stave.

Hak peanuts groft.

Bland radiser, agurk, peanuts, gulerod, ponzudressing, olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2] og et nip peber i en mellemstor skål.

Glaser kikærter
5

Tilsæt glace til stegepanden med kikærter, og lad simre i 2-3 min, eller indtil saucen er tyknet og kikærterne er glaserede. 

Bland sriracha [1/2 pakke, 2P] og yoghurt i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret ris i dybe tallerkener, og dryp med hvidløgsolie.

Top med salat, kikærter og koriander.

Server med srirachayoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image