En spændende salat med masser af forskellige smage i perfekt grillost. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt grillost mætter og pynter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pakke
Kikærter
4 g
Panamad
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
2 stk
Tomat
½ stk
Hvidløgsfed
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
60 g
Spinat
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt til grøntsager
2.5 dl
Vand til bulgur
¼ tsk
Salt til bulgur
½ spsk
Olie til stegning
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær peberfrugt og tomat i 2 cm tern.
Skyl kikærter under koldt vand i en si.
Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Panamad, salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre.
Bring vand i kog i en gryde.
Tilsæt bulgur, grøntsagsbouillon og salt, og kog på middel varme i 9-10 min, eller indtil 'al dente'.
Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg med sukker og salt i 5-6 min, eller indtil bløde, og overfør til en skål.
Skær grillost i skiver (2 pr. person).
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Imens, hak hvidløg og persille fint.
Skyl spinat.
Bland hvidløg, persille og fraiche med salt og et nip peber i en lille skål.
Vend spinat og bagte grøntsager i gryden med færdigkogt bulgur, og krydr med et nip salt og peber.
Anret kikærtesalat og grillost i dybe tallerkener.
Top med rødløg og persilledressing.