Varm halloumisalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm halloumisalat

Varm halloumisalat

med sprøde kikærter og persilledressing

En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Hvede
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Peberfrugt

4 g

Panamad

85 g

Bulgur

(Indeholder Hvede, Gluten)

1 pakke

Kikærter

1 stk

Rødløg

2 stk

Tomat

4 g

Grøntsagsbouillon

200 g

Halloumi

60 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

1 pose

Bredbladet persille

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 3)

4 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)730 kcal
Energi (kJ)3054 kJ
Fedt32.72 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat55.57 g
Sukker14.7 g
Protein40.38 g
Salt4.4 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Kog bulgur
2

Bring vand* [4 dl I 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra.

Steg rødløg
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Tilsæt rødløg og et nip sukker* og salt*, og steg i 5 min.Overfør til en lille skål.

Steg halloumi
4

Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side.

Bland dressing
5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2P] med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden med bulgur, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, rødløg og dressing.