Varm kikærtesalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm kikærtesalat

Varm kikærtesalat

med sprød halloumi, bulgur & tomat

En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter. En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Selleri
Gluten
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 pakke

Kikærter

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Tomat

4 g

Panamad

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

85 g

Bulgur

(Indeholder Gluten)

200 g

Halloumi

(Indeholder Mælk)

60 g

Spinat

1 pose

Bredbladet persille

75 g

Fraiche

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

Ikke inkluderet i din måltidskasse

efter behov

Sukker (trin 3)

4 dl

Vand (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)730 kcal
Energi (kJ)3054 kJ
Fedt32.72 g
Mættet fedt18.7 g
Kulhydrat55.57 g
Sukker14.7 g
Protein40.38 g
Salt4.4 g

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Tilsæt Panamad, en smule olivenolie* og et stort nip salt* og peber*, og vend det hele sammen. Bag i ovnen i 15 min.

Kog bulgur
2

Bring vand* [4 dl I 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. 

Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra. 

Steg rødløg
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5 min. Krydr med et nip sukker* og salt*, og overfør til en skål.

Steg halloumi
4

Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side.

Bland dressing
5

Skyl spinat under koldt vand* i et dørslag. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2P] med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden bulgur, og krydr med et nip salt* og peber*.

Server
6

Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, rødløg og dressing.