En spændende salat med masser af forskellige smager i perfekt harmoni. Kikærter bliver bagt sammen med tomat og peberfrugt. Bulgur får ekstra smag af bouillon. Stegt halloumi mætter og pynter.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Peberfrugt
4 g
Panamad
85 g
Bulgur
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 pakke
Kikærter
1 stk
Rødløg
2 stk
Tomat
4 g
Grøntsagsbouillon
200 g
Halloumi
60 g
Spinat
(Kan indeholde Selleri)
1 pose
Bredbladet persille
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
½ stk
Hvidløgsfed
efter behov
Sukker (trin 3)
4 dl
Vand (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær peberfrugt og tomat i 3 cm store stykker. Skyl kikærter under koldt vand* i en si. Fordel kikærter, peberfrugt og tomat på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie*, og drys med Panamad. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og vend sammen. Bag i ovnen i 15 min.
Bring vand* [4 dl I 8 dl] og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt bulgur, og kog i 9-10 min, eller indtil 'al dente'. Hæld overskydende vand fra.
Skær rødløg i tynde, halve skiver. Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg i 5 min. Krydr med et nip sukker* og salt*, og overfør til en skål.
Skær halloumi i skiver (2-3 pr. person). Opvarm en smule olivenolie* i samme stegepande på middelhøj varme. Steg halloumi i 2-3 min på hver side.
Skyl spinat under koldt vand* i en si. Pres eller hak hvidløg [1/2 stk, 2P] fint. Hak persille fint. Bland hvidløg, persille og fraiche [1/2 pakke, 2P] med et nip salt* og peber* i en lille skål. Vend kikærter, peberfrugt, tomat og spinat i gryden bulgur, og krydr med et nip salt* og peber*.
Anret kikærtesalat i dybe tallerkener. Top med halloumi, rødløg og dressing.