Varm prosciuttosalat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Varm prosciuttosalat

Varm prosciuttosalat

med bagte grøntsager og frisk spinat

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. I aften laver vi nemlig en fantastisk prosciuttosalat med perlecouscous og cremet ricotta. Vi koger perlecouscous som vi blander med pesto, ovnbagte cherrytomater, zucchini og rødløg. Vi topper med sprød prosciutto, cremet ricotta og finrevet ost !

Tags:
Under 650 kcal
Hurtig
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Sennep
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner
Cherrytomater

125 g

Cherrytomater

Zucchini

1 stk

Zucchini

Balsamico

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

Perlecouscous

170 g

Perlecouscous

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)

Kyllingebouillon

4 g

Kyllingebouillon

Prosciutto

50 g

Prosciutto

Spinat

30 g

Spinat

Jorden Rundt

4 g

Jorden Rundt

(Indeholder Æg, Sennep)

Calabresepesto

30 g

Calabresepesto

Finrevet ost

20 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

Madlavningsfløde

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

Rødløg

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

Sukker (trin 1)

1 tsk

Sukker (trin 1)

Vand (trin 2)

4 dl

Vand (trin 2)

Smør (trin 2)

1 spsk

Smør (trin 2)

Salt (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

Salt (trin 5)

¼ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2592 kJ
Kalorier (kcal)619 kcal
Fedt22 g
Mættet fedt12.6 g
Kulhydrat76.4 g
Sukker14.8 g
Protein24.6 g
Salt4.7 g

Redskaber

Bageplade
Gryde

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Halver cherrytomater.

Skær zucchini i 1 cm tern og rødløg i 1 cm både. 

Fordel cherrytomater i den ene side af en bageplade med bagepapir, og vend med balsamico, sukker [1 tsk | 2 tsk] og et nip salt. Fordel zucchini og rødløg i den anden side. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 15-25 min, eller indtil møre. 

Kog perlecouscous
2

Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] i en gryde på middelhøj varme.

Svits Jorden Rundt i 30 sek.

Tilsæt vand [4 dl | 8 dl] og kyllingebouillon, og bring i kog.

Tilsæt perlecouscous, sænk til middellav varme, og lad simre i 12-15 min, eller indtil 'al dente'.

Bag prosciutto
3

Fordel prosciutto på en anden bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød.

Tilsæt spinat
4

Imens, skyl spinat.

Tilsæt spinat til gryden med færdigkogt perlecouscous, og vend indtil den er faldet sammen.

Tilsæt grøntsager
5

Tilsæt zucchini, rødløg, calabresepesto [1/2 pakke, 2P] og madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P] til gryden med perlecouscous, og vend sammen.

Krydr med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og peber.

Server
6

Anret perlecouscous i dybe tallerkener.

Top med cherrytomater, prosciutto og finrevet ost.