Blev du fristet af det spændende navn på denne ret? Det forstår vi, og vi tør godt love, at du ikke bliver skuffet over resultatet! Vi steger rejer og blander dem derefter med agurk, mayonnaise og dild. Vi bygger vores sandwich med rejer, stegt skalotteløg og gulerodsbånd, og serverer den med sprøde kartoffelbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
150 g
Rejer
(Indeholder Krebsdyr, Sulfitter Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Sesam, Fisk, Bløddyr)
1 pose
Dild
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
½ stk
Agurk
1 stk
Gulerod
1 stk
Skalotteløg
½ stk
Hvidløgsfed
2 spsk
Smør (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 5)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft.
Tag smør ud af køleskabet.
Skær kartofler (uskrællet) i 1 cm både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med med et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Skær rejer i 1 cm tern på et andet skærebræt.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rejer med et nip salt og peber i 2-3 min, eller indtil gennemstegt, og overfør til en mellemstor skål.
TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.
Skær agurk [1/2 stk, 2P] i 1 cm tern.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd.
Hak dild og hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.
Skær skalotteløg i tynde skiver.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.
Steg skalotteløg i 2-3 min, eller indtil gyldne og sprøde, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Bland smør [2 spsk | 4 spsk] og hvidløg med en gaffel i en lille skål.
Del boller på langs, og smør med hvidløgssmør.
Bag i ovnen i 5-6 min, eller indtil gennemvarme, når kartoflerne har 6 min tilbage.
Tilsæt agurk, mayonnaise, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber og halvdelen af dild til skålen med rejer, og vend sammen.
Bland gulerod, resterende dild, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt i en anden skål.
Anret boller på tallerkener.
Fyld med rejer, skalotteløg og en smule gulerod.
Server med kartofler og resterende gulerod.