Cremet kartoffel-porregryde og sprøde vegetarbidder
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Cremet kartoffel-porregryde og sprøde vegetarbidder

med frisk rosemarinfocaccia

Kartoffel-porresuppe er en rigtig vinterklassiker, og i vores fortolkning tilsætter vi også gulerod til suppen, og smager til med grov sennep. Den klassiske bacon er blevet erstattet af herlige, sprødstegte vegetarbidder, og vi serverer vores dejlige suppe med friskbagt focacciabrød.

Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Mælk
Sennep
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

250 g

Bagekartoffel

1 stk

Porre

1 stk

Gulerod

150 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

12 g

Grov sennep

(Indeholder Sennep)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Bredbladet persille

1 stk

Pizzadej

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

1 stk

Rosmarin

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olie til focaccia

¼ tsk

Salt til focaccia

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til grøntsager

3 dl

Vand til gryderet

¼ tsk

Salt til gryderet

¼ tsk

Salt til vegetarprotein

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5250 kJ
Kalorier (kcal)1255 kcal
Fedt58.5 g
Mættet fedt20.9 g
Kulhydrat132 g
Sukker15.2 g
Protein54.1 g
Salt7.9 g

Fremgangsmåde

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Fordel olivenolie i et ildfast fad, og tilsæt pizzadej. Tryk pizzadej ud i hjørnerne af det ildfaste fad, og lad hvile i 1 min.

Hak rosmarinblade groft.

TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning. Det gør den lettere at rulle ud. - Dryp dine fingre med en smule olivenolie. Det gør det lettere at arbejde med dejen.

2

Vend dejen efter 1 min, og stræk den igen ud i hjørnerne. Dryp med mere olivenolie, hvis dejen er klistret.

Prik huller med fingrene.

Krydr med salt, og top med rosmarin. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil gylden og gennembagt.

3

Imens, skræl bagekartoffel og gulrod, og skær i 1 cm tern.

Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.

4

Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.

Steg porre, gulerod og kartoffel med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.

Tilsæt madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, grov sennep, salt og et nip peber. Kog i 3-4 min, eller indtil grøntsager er møre.

5

Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet. Overfør til en tallerken.

Hak persille fint.

6

Anret suppe i skåle.

Top med pulled beans og persille.

Server med focacciabrød.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image