Kartoffel-porresuppe er en rigtig vinterklassiker, og i vores fortolkning tilsætter vi også gulerod til suppen, og smager til med grov sennep. Den klassiske bacon er blevet erstattet af herlige, sprødstegte vegetarbidder, og vi serverer vores dejlige suppe med friskbagt focacciabrød.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
250 g
Bagekartoffel
1 stk
Porre
1 stk
Gulerod
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
12 g
Grov sennep
(Indeholder Sennep)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 pose
Bredbladet persille
1 stk
Pizzadej
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
1 stk
Rosmarin
2 spsk
Olie til focaccia
¼ tsk
Salt til focaccia
1 spsk
Olie til grøntsager
¼ tsk
Salt til grøntsager
3 dl
Vand til gryderet
¼ tsk
Salt til gryderet
¼ tsk
Salt til vegetarprotein
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Fordel olivenolie i et ildfast fad, og tilsæt pizzadej. Tryk pizzadej ud i hjørnerne af det ildfaste fad, og lad hvile i 1 min.
Hak rosmarinblade groft.
TIP: Tag pizzadejen ud af køleskabet mindst 10 min før tilberedning. Det gør den lettere at rulle ud. - Dryp dine fingre med en smule olivenolie. Det gør det lettere at arbejde med dejen.
Vend dejen efter 1 min, og stræk den igen ud i hjørnerne. Dryp med mere olivenolie, hvis dejen er klistret.
Prik huller med fingrene.
Krydr med salt, og top med rosmarin. Bag i ovnen i 15-20 min, eller indtil gylden og gennembagt.
Imens, skræl bagekartoffel og gulrod, og skær i 1 cm tern.
Rens porre, og skær i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg porre, gulerod og kartoffel med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt madlavningsfløde, vand, grøntsagsbouillon, grov sennep, salt og et nip peber. Kog i 3-4 min, eller indtil grøntsager er møre.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet. Overfør til en tallerken.
Hak persille fint.
Anret suppe i skåle.
Top med pulled beans og persille.
Server med focacciabrød.