topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk burrito

Vegetarisk burrito

med stegt plantefars og spicy pico de gallo

Gør hverdagen til en fest med lækre vegetarburritos! Bløde tortillabrød bliver fyldt med saftig plantefars, ris, spinat, fraiche og en fantastisk Pico de Gallo med tomat, rødløg, koriander, jalapeño og limesaft. En hverdagsfavorit, der også passer godt til weekenden!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Stærk
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

75 g

Basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 dåse

Majs

½ stk

Løg

2 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Jalapeno

1 stk

Lime

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

5 g

Tex-Mex

1 dåse

Tomatpuré

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1.5 dl

Vand (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ dl

Vand (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3579 kJ
Kalorier (kcal)855 kcal
Fedt25.4 g
Mættet fedt5.6 g
Kulhydrat115.7 g
Sukker17.1 g
Protein34.3 g
Salt4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand* [1,5 dl | 3 dl] i kog i en gryde. Tilsæt ris [½ pose, 2P] og salt* [¼ tsk | ½ tsk], sænk til lav varme, og kog under låg i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg. TIP: Fjern ikke låget!

Forbered grøntsager
2

Hæld væde fra majs. Hak løg [½ stk, 2P] og tomat fint. Skær lime i både. Flæk jalapeño [1/2 stk, 2P], fjern kerner, og skær i tynde skiver. Hak koriander groft. Pres eller hak hvidløg fint. Skyl spinat, og hak groft.

Steg plantefars
3

Opvarm olivenolie* [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Tilsæt plantefars, halvdelen af rødløg og et nip salt* og peber*, og steg i 2-3 min. Tilsæt hvidløg, tomatpuré, Panamad og vand* [½ dl | 1 dl], og lad simre i 1-2 min. Tag panden af varmen, og tilsæt majs. Smag til med salt* og peber*.

Lav pico de gallo
4

Bland tomat, koriander, jalapeño, resterende rødløg, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie* og et nip salt* og peber* i en skål. TIP: Spring jalapeñoen over, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i 10 sek i mikrobølgeovnen eller på en tør pande. Tilsæt ris til panden med pantefars, og vend sammen.

Server
6

Fyld tortillabrød med spinat, plantefars, ris, en klat fraiche og pico de gallo, og rul sammen til burritos. Server med limebåde og overskydende fyld.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image