topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk chili dog

Vegetarisk chili dog

med syltede rødløg og srirachamayonnaise

Her har vi skabt en innovativ opskrift på et spændende alternativ til den klassiske hotdog. Vi laver en fyldig sauce af plantefars, tomatpuré og spændende krydderier. Så fylder vi vores chili dogs med saucen, syltede rødløg med koriander og spicy srirachamayonnaise. Dejligt tilbehør er hjemmelavede, sprøde fritter.

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Hvede
Havre
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

2 stk

Pølsebrød

(Indeholder Hvede, Havre, Gluten Kan indeholde Mælk, Æg, Sennep, Soja, Nødder, Sesam)

½ dåse

Tomatpuré

4 g

Røget paprika

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

1 stk

Æble

½ stk

Rødløg

30 g

Spinat

(Kan indeholde Selleri)

500 g

Kartofler

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

¼ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Ketchup (step 4)

½ tsk

Salt (trin 4)

1.5 dl

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3273 kJ
Kalorier (kcal)782 kcal
Fedt30.5 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat96.1 g
Sukker21.6 g
Protein27.9 g
Salt4.7 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Sylt løg
2

Imens, halver lime [½ stk, 2P].

Skær rødløg [½ stk, 2P] i tynde, halve skiver. 

Bland limesaft [1 spsk | 2 spsk], chiliflager [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål. Vend rødløg i skålen, og stil til side.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

 

Lav salat
3

Skyl spinat.

Skær æble i tynde, halve skiver.

Bland spinat, æble og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] i en stor skål.

Hak koriander groft.

Lav sauce
4

Opvarm en smule olivenolie i en stegepande på middelhøj varme, når kartoflerne har 10 min tilbage. 

Steg plantefars i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Tilsæt røget paprika og Ay Cajun-ba, og steg videre i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt tomatpuré [1/2 dåse, 2P], ketchup [1 spsk | 2 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og vand [1,5 dl | 3 dl], og lad simre i 1-2 min, eller indtil tyknet.

Varm brød
5

Lav et snit i pølsebrød [1/2 pakke, 2P], og varm direkte på risten i ovnen i 2-3 min.

Vend koriander i skålen med rødløg lige inden servering.

Vend salat med olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk].

Server
6

Fyld pølsebrød med plantefars, og top med srirachamayonnaise og rødløg.

Anret chili dogs, fritter og salat på tallerkener. 

Server med resterende srirachamayonnaise.