Forkæl familien med en fantastisk bowl fyldt med spændende og velsmagende ingredienser. Vi bygger vores pokebowl med cremet hvidløgsris, stegt kebab vendt med honning-ingefærdressing, sojasauce og lime og frisk gulerod, agurk og mango med ponzudressing. Vi topper med spicy srirachamayo, peanuts og frisk mynte og koriander.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
200 g
Vegansk kebab
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)
25 g
Honning-ingefærdressing
(Indeholder Sennep)
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Jasminris
1 stk
Hvidløgsfed
½ stk
Agurk
15 ml
Ponzudressing
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten, Sulfitter)
½ stk
Mango
1 stk
Gulerod
½ stk
Lime
1 pose
Mynte & koriander
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Sriracha
½ spsk
Olivenolie (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
¼ spsk
Hvedemel (trin 2)
2 spsk
Vand* (trin 2)
¼ tsk
Sukker (trin 2)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [½ spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.
Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Imens, skær lime [½ stk, 2P] i både.
Bland sojasauce, hvedemel [1/4 spsk | 1/2 spsk], vand [2 spsk | 4 spsk], honning-ingefærdressing [1/2 pakke, 2P], sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en lille skål.
Skær agurk [½ stk, 2P] i skiver.
Skræl gulerod til lange, tynde bånd, og hak det sidste stykke fint.
Skræl mango [1/2 stk, 2P], skær over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kebab i 3-4 min.
Tag panden af varmen.
Tilsæt sauce, og rør rundt.
Bland mayonnaise og sriracha i en lille skål.
Anret hvidløgsris i dybe tallerkener.
Top med kebab, gulerod, agurk og mango.
Dryp med ponzudressing.
Drys med peanuts, mynte og koriander.
Server med srirachamayonnaise og resterende limebåde.