Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
I aften laver vi forførende lækre pulled beans med asiatisk woksauce! Vi steger pulled beans, rødløg, gulerod, forårsløg og peberfrugt, og blander med hvidløg og woksauce. Vi serverer pulled beans og grøntsager med cremede ingefærris, og så topper vi med sesammayonnaise og forårsløg!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Basmatiris
1 stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Gulerod
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
1 stk
Forårsløg
50 g
Sort sesammayonnaise
(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Smør (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
¼ tsk
Salt (trin 4)
2 spsk
Vand (trin 4)
Riv ingefær fint.
Smelt smør [1 spsk | 2 spsk] med i en gryde på middel varme.
Svits ingefær i 1-2 min.
Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 2 cm tern.
Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide).
Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg rødløg, gulerod, peberfrugt og det hvide forårsløg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, pulled beans, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet.
Tilsæt asiatisk woksauce og vand [2 spsk | 4 spsk], og rør indtil gennemvarmet.
Tag panden af varmen.
Bland sesammayonnaise med et skvæt vand i en lille skål.
Anret ingefærris i dybe tallerkener.
Top med pulled beans og grøntsager.
Dryp med sesammayonnaise.
Drys med det grønne forårsløg.