Vegetarisk pulled bean bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled bean bowl

Vegetarisk pulled bean bowl

med ingefærkogte ris og cremet sesammayo

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften laver vi forførende lækre pulled beans med asiatisk woksauce! Vi steger pulled beans, rødløg, gulerod, forårsløg og peberfrugt, og blander med hvidløg og woksauce. Vi serverer pulled beans og grøntsager med cremede ingefærris, og så topper vi med sesammayonnaise og forårsløg!

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Ingefær

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rødløg

1 stk

Peberfrugt

2 stk

Gulerod

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

1 stk

Forårsløg

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

150 g

Langkornede hvide ris

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

½ stk

Lime

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

½ spsk

Smør (trin 1)

2.5 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Vand (trin 4)

¼ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3686 kJ
Kalorier (kcal)881 kcal
Fedt36.2 g
Mættet fedt5.8 g
Kulhydrat96.4 g
Sukker25.1 g
Protein37.8 g
Salt6.6 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ingefærris
1

Riv ingefær fint.

Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middel varme. Svits ingefær [2 tsk | 4 tsk] i 1-2 min, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 11 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min, eller indtil vandet er absorberet.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered grøntsager
2

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 2 cm tern.

Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Skær lime [1/2 stk, 2P] i både.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, gulerod, peberfrugt og det hvide forårsløg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Steg pulled beans
4

Tilsæt hvidløg, pulled beans, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber, og steg videre i 3-4 min, eller indtil brunet.

Tilsæt teriyakisauce, vand [2 spsk | 4 spsk] og et skvæt limesaft, og rør indtil gennemvarmet.

Tag panden af varmen.

Bland sesammayonnaise
5

Bland sesammayonnaise med et skvæt vand i en lille skål.

Server
6

Anret ingefærris i dybe tallerkener.

Top med pulled beans og grøntsager.

Dryp med sesammayonnaise.

Drys med det grønne forårsløg.