Vegetarisk pulled bean-teriyaki
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk pulled bean-teriyaki

Vegetarisk pulled bean-teriyaki

med sort sesammayonnaise og cashewnødder

I aften skal vi lave pulled beans-teriyaki, en ret med masser af smager og farver. Vi steger pulled beans, wokmix, gulerod, ingefær og teriyakisauce. Så serverer vi vores teriyaki med luftige jasminris, cremet sort sesammayonnaise og sprøde cashewnødder.

Tags:
Vegetarisk
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Nødder
Sennep
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

200 g

Wokblanding

½ stk

Ingefær

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

75 g

Teriyakisauce

(Indeholder Gluten, Hvede, Soja)

20 g

Cashewnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Jordnødder, Sesam)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

1 stk

Løg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 dl

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)856 kcal
Energi (kJ)3581 kJ
Fedt36.3 g
Mættet fedt4.4 g
Kulhydrat89.9 g
Sukker16.9 g
Protein39 g
Salt6.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler. 

Forbered råvarer
2

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint.

Skær løg i tynde, halve skiver.

Steg grøntsager
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg wokblanding og løg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Steg pulled beans
4

Tilsæt pulled beans, og steg videre i 3-4 min.

Tilsæt ingefær, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt teriyakisauce
5

Sænk til middel varme.

Tilsæt teriyakisauce og vand [1 dl | 2 dl], og rør rundt.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret ris og pulled bean-teriyaki i dybe tallerkener.

Top med cashewnødder.

Server med sesammayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image