topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk 'Sloppy Joe'

Vegetarisk 'Sloppy Joe'

med bagte kartoffelbåde og sprød rødkålsslaw

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Sloppy Joe er en meget populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder plantefars og forårsløg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce samt en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavede, sprøde kartoffelbåde.

Tags:
Vegetarisk
Nem
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Sennep
Æg
Mælk
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Kartofler

1 stk

Forårsløg

75 g

Rødkål, skåret

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

6 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja, Gluten, Byg, Sennep)

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

1 stk

Gulerod

50 g

Ketchup

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Vand (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)895 kcal
Energi (kJ)3747 kJ
Fedt38 g
Mættet fedt5.2 g
Kulhydrat107.9 g
Sukker25.9 g
Protein29.6 g
Salt2.8 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Rivejern

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

Lav rødkålsslaw
2

Imens, snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne). 

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Pisk halvdelen af srirachamayonnaise og et skvæt vand sammen i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt og peber.

Tilsæt rødkål og gulerod, og vend sammen.

Steg fars og løg
3

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.

Steg det hvide forårsløg, plantefars og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Krydr plantefars
4

Sænk til middel varme.

Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt. 

Smag til med salt og peber.

Tag panden af varmen, og dæk til med låg.

Varm boller
5

Varm boller direkte på risten i ovnen i 3-4 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Del boller på midten, og smør med resterende mayonnaise.

Fyld med plantefars og en smule rødkålsslaw.

Drys med det grønne forårsløg. 

Server med kartoffelbåde og resterende rødkålsslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image