Sloppy Joe er en meget populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder plantefars og forårsløg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce samt en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavede, sprøde kartoffelbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
1 stk
Forårsløg
75 g
Rødkål, skåret
160 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
7.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Gulerod
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sriracha
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Vand (trin 4)
2 spsk
Ketchup (step 4)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Pisk mayonnaise, sriracha [1/2 pakke, 2P] og et skvæt vand sammen i en lille skål, og krydr med et nip salt og peber.
Bland halvdelen af srirachamayonnaise, rødkål og gulerod i en stor skål.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme.
Steg det hvide forårsløg, plantefars og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Sænk til middel varme.
Tilsæt ketchup [2 spsk | 4 spsk], sennep [1/2 pakke, 2P], worcestershire sauce og vand [1 spsk | 2 spsk], og rør rundt.
Smag til med salt og peber.
Tag panden af varmen, og dæk til med låg.
Varm boller direkte på risten i ovnen i 3-4 min.
Del boller på midten, og smør med resterende srirachamayonnaise.
Fyld med plantefars og en smule rødkålsslaw.
Drys med det grønne forårsløg.
Server med kartoffelbåde og resterende rødkålsslaw.