Sloppy Joe er en meget populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder plantefars og forårsløg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce samt en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavede, sprøde kartoffelbåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Briocheboller
(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)
7.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
500 g
Kartofler
180 g
Plantefars
(Indeholder Gluten, Byg, Soja)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
50 g
Vegansk srirachamayonnaise
75 g
Rødkål, skåret
1 stk
Gulerod
1 stk
Worcestershire sauce
(Indeholder Soja)
1 stk
Forårsløg
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Vand til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Ketchup til sauce
½ dl
Vand til sauce
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i både.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Riv gulerod (uskrællet) groft.
Pisk halvdelen af srirachamayonnaise og vand sammen i en mellemstor skål, og krydr med salt og et nip peber.
Tilsæt rødkål og gulerod, og vend sammen.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg det hvide forårsløg, plantefars og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil let brunet.
Sænk til middellav varme.
Tilsæt ketchup, sennep, worcestershire sauce og vand, og rør rundt.
Smag til med salt og peber.
Tag panden af varmen, og dæk til med låg.
Varm boller direkte på risten i ovnen i 3-4 min.
Del boller på midten, og smør med resterende mayonnaise.
Fyld med plantefars og en smule rødkålsslaw.
Drys med det grønne forårsløg.
Server med kartoffelbåde og resterende rødkålsslaw.