Vegetarisk 'Sloppy Joe'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk 'Sloppy Joe'

Vegetarisk 'Sloppy Joe'

med bagte kartoffelbåde og sprød rødkålsslaw

Sloppy Joe er en meget populær sandwich i USA. Vores skønne variant indeholder plantefars og forårsløg stegt med ketchup, sennep og Worcestershire sauce samt en frisk rødkålsslaw. Vi serverer vores Sloppy Joe med hjemmelavede, sprøde kartoffelbåde.

Tags:
Vegetarisk
Nem
Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep
Byg
Soja
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

7.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

500 g

Kartofler

180 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

50 g

Vegansk srirachamayonnaise

75 g

Rødkål, skåret

1 stk

Gulerod

1 stk

Worcestershire sauce

(Indeholder Soja)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Vand til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

1 spsk

Olie til stegning

2 spsk

Ketchup til sauce

½ dl

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3781 kJ
Kalorier (kcal)904 kcal
Fedt38.8 g
Mættet fedt5.3 g
Kulhydrat105.6 g
Sukker23.6 g
Protein31 g
Salt4.8 g

Fremgangsmåde

Bag kartoffelbåde
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i både.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav rødkålsslaw
2

Imens, snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Pisk halvdelen af srirachamayonnaise og vand sammen i en mellemstor skål, og krydr med salt og et nip peber.

Tilsæt rødkål og gulerod, og vend sammen.

Steg fars og løg
3

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Steg det hvide forårsløg, plantefars og Ay Cajun-ba i 4-5 min, eller indtil let brunet.

Krydr fars
4

Sænk til middellav varme.

Tilsæt ketchup, sennep, worcestershire sauce og vand, og rør rundt.

Smag til med salt og peber.

Tag panden af varmen, og dæk til med låg.

Varm boller
5

Varm boller direkte på risten i ovnen i 3-4 min.

Server
6

Del boller på midten, og smør med resterende mayonnaise.

Fyld med plantefars og en smule rødkålsslaw.

Drys med det grønne forårsløg.

Server med kartoffelbåde og resterende rødkålsslaw.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image