Vegetariske 'dan dan'-nudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske 'dan dan'-nudler

Vegetariske 'dan dan'-nudler

med chili-hvidløgsolie og saltede peanuts

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

'Dan dan'-nudler stammer fra den kinesiske provins Sichuan og består af nudler, som serveres i en krydret sauce eller bouillon. I aften krydrer vi vores bouillon med sojasauce, tahini, ingefærkrydderi og miso. Vi server nudler og stegt pak choi i den fantastiske bouillon, og topper med hoisinstegt plantefars, chili-hvidløgsolie, frisk koriander og crunchy peanuts.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Byg
Soja
Æg
Sennep
Sesam
Hvede
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Plantefars

(Indeholder Gluten, Byg, Soja)

½ g

Chiliflager

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Hoisinsauce

(Indeholder Sesam, Soja, Gluten, Hvede)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

30 g

Misopasta

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

25 g

Tahini

(Indeholder Sesam)

40 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 pose

Koriander

1 stk

Gulerod

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

3 dl

Vand (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3635 kJ
Kalorier (kcal)869 kcal
Fedt35.3 g
Mættet fedt5.1 g
Kulhydrat78.3 g
Sukker12.2 g
Protein36.6 g
Salt7.2 g

Redskaber

Stegepande
Rivejern
Gryde

Fremgangsmåde

Steg plantefars
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Riv gulerod (uskrællet) groft.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt plantefars, gulerod, hoisinsauce og salt [1/4 tsk I 1/2 tsk], og steg i 4-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en skål med låg.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Kog nudler
2

Imens, kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.

Lav chili-hvidløgsolie
3

Pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, chiliflager [1/2 pakke, 2P] og olivenolie [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Hak pak choi groft.

TIP: Spring chiliflagerne over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Steg pak choi
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg pak choi og Ginger Ninja i 1 min, eller indtil velduftende.

Lav misobouillon
5

Tilsæt sojasauce, tahini, misopasta og vand i [3 dl | 6 dl], og lad simre i 2-3 min.

Tilsæt nudler lige inden servering, og vend sammen.

Server
6

Anret nudler og bouillon i skåle.

Top med plantefars.

Dryp med chili-hvidløgsolie.

Drys med koriander og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image