Overvejer du at tage på kulinarisk rejse til Mexico eller Cypern, men kan ikke rigtig beslutte dig? Det behøver du ikke, fordi med vores gyldenstegte grillostetacos kan du opleve begge lande uden at forlade dit køkken. Top med karamelliserede løg og frisk avocadodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
½ g
Oregano, tørret
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)
1 stk
Citron
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Avocado
2 stk
Tomat
2 stk
Hvidløgsfed
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Salat
2 stk
Rødløg
½ spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
¼ tsk
Salt til guacamole
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær grillost i tynde skiver (2 pr. person).
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Skær tomat i tynde, halve skiver.
Skær roden af salat, og skil bladene ad.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, vand, sukker og et nip salt, og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Overfør til en skål.
Imens, bland hvidløg, oregano, en smule olivenolie og peber i en mellemstor skål.
Vend grillost i skålen.
Skær citron i både.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.
Mos avocado med mayonnaise, et skvæt citronsaft, salt og peber i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.
Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Fyld tortillabrød med tomat, salat, rødløg og grillost.
Top med avocadocreme.
Server med resterende citronbåde.