topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske halloumitacos

Vegetariske halloumitacos

med karamelliseret rødløg og avocadocreme

Overvejer du at tage på kulinarisk rejse til Mexico eller Cypern, men kan ikke rigtig beslutte dig? Det behøver du ikke, fordi med vores gyldenstegte halloumitacos kan du opleve begge lande uden at forlade dit køkken. Top med karamelliserede løg og frisk avocadodressing.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg
Sennep
Gluten
Hvede

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

15 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

200 g

Halloumi

(Indeholder Mælk)

2 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Tomat

1 stk

Salat

1 g

Oregano, tørret

1 stk

Citron, økologisk

1 stk

Avocado

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 tsk

Sukker (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)4338 kJ
Kalorier (kcal)1037 kcal
Fedt52.5 g
Mættet fedt20.4 g
Kulhydrat82.8 g
Sukker22.4 g
Protein39.2 g
Salt4.1 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Tænd ovnen på 200°C/180°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).Skær halloumi i skiver (ca. 1 cm). Skær rødløg i tynde, halve skiver. Pres eller hak hvidløg fint. Skær tomat i både. Riv hjertesalat i mindre stykker.

Karamelliser rødløg
2

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg under omrøring i 5-6 min, eller indtil bløde. Tilsæt balsamico og sukker* [3 tsk | 6 tsk], og lad simre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. Overfør til en lille skål.

Mariner halloumi
3

Bland oregano, halvdelen af hvidløg, en smule olivenolie* og et nip peber* i en skål. Vend halloumi i skålen.

Lav avocadodressing
4

Skær citron i både. Skær avocado over på langs, og grav indmad ud med en ske. Mos avocado, mayonnaise, et stort skvæt citronsaft og resterende hvidløg med en gaffel i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg halloumi
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande (skyl af først) på middelhøj varme. Steg halloumi i 2 min på hver side, eller indtil gylden. Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 5 min.

Server
6

Fyld tortillabrød med tomat, hjertesalat, rødløg og halloumi. Dryp med avocadodressing. Server med resterende citronbåde.