Vegetariske nudler og rød karrysauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske nudler og rød karrysauce

Vegetariske nudler og rød karrysauce

med zucchinisalat og saltede peanuts

I humør til udonnudler? Vores Vegetariske udonnudler med rød karry- og sataysauce er indbegrebet af comfort food og asiatiske smage, med rød karrysauce, kokosmælk og peanuts, der giver en herlig pause fra det sædvanlige.

Tags:
Plantebaseret
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Jordnødder
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

90 ml

Kokosmælk

1 pose

Koriander

1 stk

Zucchini

150 g

Udonnudler, tørrede

(Indeholder Gluten, Hvede)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

30 g

Rød karrypasta

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

4 g

Ga-Laksa

1 g

Chiliflager

200 g

Broccolini

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Gemt pastavand

1 spsk

Olie til grøntsager

¼ tsk

Salt til salat

½ dl

Gemt pastavand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2852 kJ
Kalorier (kcal)682 kcal
Fedt27.9 g
Mættet fedt10.4 g
Kulhydrat85.7 g
Sukker16.3 g
Protein21 g
Salt5.6 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si.

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forberede karry
2

Imens, halver broccolini.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Tilsæt Ga-laksa og rød karrypasta, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Lav sauce
3

Sænk til middel varme.

Tilsæt kokosmælk, sojasauce, sataysauce og broccolini, og steg i 2-3 min, eller indtil saucen er let tyknet.

Lav salat
4

Imens, skræl zucchini til lange, tynde bånd.

Hak koriander groft.

Halver lime.

Bland zucchini, koriander, chiliflager, limesaft, salt og et nip peber i en mellemstor skål lige inden servering.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Tilsæt nudler
5

Tilsæt nudler og pastavand til panden med karrysauce, og vend sammen.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis saucen ser tør ud.

Server
6

Anret nudler og sauce i skåle.

Top med zucchinisalat.

Drys med peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image