Vegetariske østershatte-fajitas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske østershatte-fajitas

Vegetariske østershatte-fajitas

med syrlig kålsalat og røget paprikamayonnaise

Har I endnu en gang valgt en af ​​vores mexicanske opskrifter? Vi lover, at I ikke bliver skuffet, for i aften byder vi på fajitafest med masser af spændende ingredienser. Vi ovnbager gulerod, peberfrugt og rødløg med velsmagende mexicanske krydderier. Samtidig laver vi en sprød kålslaw med lime og radiser, og steger panerede østershatte. Vi topper vores fajitas med røget paprikamayonnaise, og så er maden klar.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

150 g

Spidskål, skåret

100 g

Østershatte

10 g

Tex-Mex

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

½ stk

Lime

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Rødløg

2 g

Røget paprika

75 g

Radiser

1 stk

Gulerod

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

1 spsk

Vand (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3201 kJ
Kalorier (kcal)765 kcal
Fedt35.1 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat91.5 g
Sukker16.7 g
Protein17.8 g
Salt4.6 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær gulerod (uskrællet) i 2 cm stave.

Skær peberfrugt i 2 cm strimler og rødløg i 2 cm både.

Fordel grøntsager på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Tex-Mex, salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 20-25 min, eller indtil møre. 

Lav kålslaw
2

Imens, skær radiser i tynde skiver.

Skær lime [½ stk, 2P] i både.

Bland spidskål, salt [1/4 tsk I 1/2 tsk] og et stort skvæt limesaft i en skål, og masser i 30 sek.

Tilsæt radiser, og vend sammen.

Paner svampe
3

Skær svampe i 2 cm strimler.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Vend svampe i skålen indtil helt dækket.

Steg svampe
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg svampe i 4-5 min, eller indtil sprøde og gyldne, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Drys med Ay Cajun-ba og et nip salt, og vend forsigtig sammen.

TIP: Steg svampe ad flere omgange ved behov.

Lav paprikamayonnaise
5

Imens, pak tortillabrød ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland sriracha [1/2 pakke, 2P], mayonnaise, røget paprika [1/2 pakke, 2P] og vand [1 spsk | 2 spsk] i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med kålslaw, grøntsager og svampe.

Top med paprikamayonnaise.

Server med resterende limebåde.