Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske pulled bean-tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegte pulled beans, karamelliserede rødløg, salat, tomat og en dejlig avocadocreme.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Rødløg
2 stk
Hvidløgsfed
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
½ g
Oregano, tørret
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
½ stk
Citron
1 stk
Avocado
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Tomat
1 stk
Salat
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
3 tsk
Sukker (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en mellemstor stegepande på middel varme.
Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.
Tilsæt balsamico, sukker [3 tsk | 6 tsk], et skvæt vand og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret.
Overfør til en lille skål.
Bland oregano [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et nip peber, en smule olivenolie og halvdelen af hvidløg i en mellemstor skål.
Vend pulled beans i skålen.
Skær citron [1/2 stk, 2P] i både.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og mos med resterende hvidløg, mayonnaise og et stort skvæt citronsaft i en skål. Krydr med et nip salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i stegepanden på middelhøj varme.
Steg pulled beans i 3-4 min, eller indtil brunet.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
Skær tomat i 1 cm tern.
Riv hjertesalat i mindre stykker.
Fyld tortillabrød med pulled beans, salat, rødløg og tomat.
Top med avocadocreme.
Server med resterende citronbåde.