Vegetariske pulled bean-tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske pulled bean-tacos

Vegetariske pulled bean-tacos

med karamelliseret rødløg og avocadocreme

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

Er I en familie, som elsker tacos? Så er det måske på tide, at I prøver en ny variant. Det hjælper vi gerne med, vi har nemlig skabt en fantastisk opskrift på vegetariske pulled bean-tacos. Vi bygger vores tacos med bløde tortillas, stegte pulled beans, karamelliserede rødløg, salat, tomat og en dejlig avocadocreme.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Rødløg

2 stk

Hvidløgsfed

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

½ g

Oregano, tørret

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

½ stk

Citron

1 stk

Avocado

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

1 stk

Salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 2)

½ tsk

Sukker (trin 2)

2 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)853 kcal
Energi (kJ)3569 kJ
Fedt38.6 g
Mættet fedt6 g
Kulhydrat73.7 g
Sukker14.8 g
Protein41.3 g
Salt3.9 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Forbered grøntsager
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Pres eller hak hvidløg fint. 

Karamelliser rødløg
2

Opvarm olivenolie [1/2 spsk I 1 spsk] i en mellemstor stegepande på middel varme.

Steg rødløg i 5-6 min, eller indtil bløde.

Tilsæt balsamico, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, eller indtil karamelliseret. 

Overfør til en lille skål.

Mariner pulled beans
3

Bland oregano [1/2 pakke, 2P], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], hvidløg, et nip peber og en smule olivenolie i en mellemstor skål.

Vend pulled beans i skålen.

Lav avocadocreme
4

Skær citron [1/2 stk, 2P] i både. 

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske.

Mos avocado med mayonnaise, et stort skvæt citronsaft og et nip salt og peber i en skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Steg pulled beans
5

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans i 3-4 min, eller indtil brunet.

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Hak tomat fint.

Riv hjertesalat i mindre stykker.

Server
6

Fyld tortillabrød med pulled beans, salat, rødløg og tomat.

Top med avocadocreme.

Server med resterende citronbåde.