Vegetariske 'yaki'-udonnudler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetariske 'yaki'-udonnudler

Vegetariske 'yaki'-udonnudler

med saltede peanuts og forårsløg

Yaki udon er en japansk ret med en base af udonnudler, som er tykkere end almindelige nudler. Vores fantastiske variant indeholder pulled beans, rødløg, gulerod, asiatisk woksauce, sød chilisauce, umamisauce, hvidvinseddike, pak choi og sesamfrø. Vi topper herlighederne med crunchy peanuts og frisk forårsløg.

Tags:
Lynhurtig
Hurtig
Vegetarisk
Mælkefri
Allergener:
Gluten
Hvede
Byg
Æg
Soja
Sulfitter
Sesam
Bløddyr
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Rødløg

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulerod, Julienne

240 g

Pulled beans

(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

40 g

Sød chilisauce

50 g

Umamisauce

(Indeholder Sesam, Soja, Hvede, Gluten, Bløddyr)

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

½ tsk

Salt (trin 3)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3542 kJ
Kalorier (kcal)847 kcal
Fedt27.8 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat101.4 g
Sukker33.6 g
Protein44.1 g
Salt7.8 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog. 

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde. 

Gem en smule nudelvand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. 

Steg pulled beans og grøntsager
2

Imens, skær rødløg i tynde, halve skiver.

Hak pak choi groft.

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg pulled beans, rødløg, gulerod, salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i 3-4 min, eller indtil brunet.

Lav sauce
3

Tilsæt asiatisk woksauce, sød chilisauce, umamisauce, hvidvinseddike, salt [1/2 tsk | 1 tsk] og nudelvand, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Tilsæt nudler, pak choi og sesamfrø, og vend sammen.

Imens, snit forårsløg fint.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis det virker tørt.

Server
4

Anret nudler i dybe tallerkener.

Top med forårsløg og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image