Vegetarsandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarsandwich

Vegetarsandwich

med ovnbagt aubergine, zucchini og calabresepesto

Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil forberede din mad i god tid, eller hvis du vil gøre noget ekstra ud af maden til en hyggelig vinterpicnic. Vi bager baguette med hvidløgsolie, og fylder vores sandwich med ovnbagt aubergine og zucchini, salat, tomat og en spændende og smuk grøn calabresesauce.

Tags:
Vegetarisk
Mad i fad
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Aubergine

½ stk

Zucchini

300 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

2 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

½ pakke

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

30 g

Calabresepesto

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)953 kcal
Energi (kJ)3986 kJ
Fedt49.34 g
Mættet fedt15.5 g
Kulhydrat102.7 g
Sukker17.8 g
Protein25.72 g
Salt3.6 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær aubergine og zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm skiver på langs. Skær kartofler i både. Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Drys aubergine og zucchini med Mamas Favorit, og bag i ovnen i 20-25 min. 

Bland hvidløgsolie
2

Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* i en lille skål.

Lav calabresesauce
3

Bland calabresepesto [½ pakke, 2P], fraiche [½ pakke, 2P] og et nip salt* og peber* i en lille skål.

Bag brød
4

Skær brød over på midten, og smør med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 7-8 min, når grøntsagerne har 10 min tilbage. 

Forbered råvarer
5

Skær tomat i tynde skiver. Skær blade af hjertesalat. Smuldr salatost med en gaffel i en skål.

Server
6

Drys salatost på underbolle. Fyld med aubergine, zucchini, salat, tomat og calabresesauce. Top med overbolle. Server med kartofler og aioli.