Her er en opskrift, der er perfekt, hvis du vil forberede din mad i god tid, eller hvis du vil gøre noget ekstra ud af maden til en hyggelig vinterpicnic. Vi bager baguette med hvidløgsolie, og fylder vores sandwich med ovnbagt aubergine og zucchini, salat, tomat og en spændende og smuk grøn calabresesauce.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Aubergine
½ stk
Zucchini
300 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
2 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
½ pakke
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
30 g
Calabresepesto
2 spsk
Olivenolie (trin 2)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær aubergine og zucchini [1/2 stk, 2P] i 1 cm skiver på langs. Skær kartofler i både. Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp en smule olivenolie*, og krydr med et nip salt* og peber*. Drys aubergine og zucchini med Mamas Favorit, og bag i ovnen i 20-25 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Bland hvidløg, olivenolie* [2 spsk | 4 spsk] og et nip salt* i en lille skål.
Bland calabresepesto [½ pakke, 2P], fraiche [½ pakke, 2P] og et nip salt* og peber* i en lille skål.
Skær brød over på midten, og smør med hvidløgsolie. Bag i ovnen i 7-8 min, når grøntsagerne har 10 min tilbage.
Skær tomat i tynde skiver. Skær blade af hjertesalat. Smuldr salatost med en gaffel i en skål.
Drys salatost på underbolle. Fyld med aubergine, zucchini, salat, tomat og calabresesauce. Top med overbolle. Server med kartofler og aioli.