I aften laver vi forførende lækre pulled beans med asiatisk woksauce! Vi steger pulled beans, rødløg, gulerod, forårsløg og peberfrugt, og blander med hvidløg og woksauce. Vi serverer pulled beans og grøntsager med cremede ingefærris, og så topper vi med sesammayonnaise og forårsløg!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
150 g
Basmatiris
1 stk
Ingefær
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rødløg
1 stk
Peberfrugt
2 stk
Gulerod
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
10 g
Sesamfrø
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
1 stk
Forårsløg
2 spsk
Vand (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 1)
efter behov
Smør (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
Riv ingefær fint. Smelt en klat smør* med en smule olivenolie* i en gryde på middel varme. Svits ingefær i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk], og kog under låg på lav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.
Pres eller hak hvidløg fint. Skær rødløg i tynde, halve skiver. Skær peberfrugt i 2 cm tern. Skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver. Snit forårsløg fint (adskil den grønne del fra den hvide).
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg rødløg, gulerod, peberfrugt og det hvide forårsløg i 3-4 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg, pulled beans og et nip salt* og peber*, og steg i 3-4 min, eller indtil brunet. Tilsæt asiatisk woksauce og vand* [2 spsk | 4 spsk], og rør indtil gennemvarmet. Tag panden af varmen.
Bland mayonnaise, sojasauce [½ pakke, 2P] og sesamfrø i en lille skål.
Anret ingefærris i dybe tallerkener. Top med pulled beans og grøntsager. Dryp med sesammayo. Drys med det grønne forårsløg.