Oplev det bedste fra det asiatiske køkken med vores vegetariske katsu curry, som vi serverer med stegte gyoza og udonnudler. Denne ret er spækket med farverige ingredienser og byder på en hurtigt tilberedt men herlig smagsoplevelse.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Gulerod
200 g
Spidskål
1 stk
Hvidløgsfed
4 g
Curry-On
90 ml
Kokosmælk
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
200 g
Gyoza med grøntsager
(Indeholder Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)
40 g
Asiatisk dressing
1 stk
Forårsløg
1 dl
Vand til gyoza
1 spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til grøntsager
2 dl
Gemt nudelvand
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.
Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.
Skyl nudler under koldt vand i en si.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.
Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.
Halver spidskål, og snit fint.
Pres eller hak hvidløg fint.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gulerod og spidskål med salt og et nip peber i 2-3 min, eller indtil bløde.
Tilsæt hvidløg og Curry-On, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, pastavand, asiatisk woksauce og sojasauce, og steg i 1-2 min.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg gyoza med den flade side nedad i 1-2 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.
Tilsæt vand, og dæk til med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.
TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet!
Snit forårsløg fint.
Tilsæt nudler til panden med karry, og lad simre i 1 min, eller indtil nudlerne er gennemvarme.
Anret karrynudler og gyoza i skåle.
Top med forårsløg.
Dryp gyoza med asiatisk dressing.