topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Stegt gyoza og karryudler

Stegt gyoza og karryudler

med asiatisk dressing og forårsløg

Oplev det bedste fra det asiatiske køkken med vores vegetariske katsu curry, som vi serverer med stegte gyoza og udonnudler. Denne ret er spækket med farverige ingredienser og byder på en hurtigt tilberedt men herlig smagsoplevelse.

Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sulfitter
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Udonnudler

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Gulerod

200 g

Spidskål

1 stk

Hvidløgsfed

4 g

Curry-On

90 ml

Kokosmælk

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

75 g

Asiatisk woksauce

(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)

200 g

Gyoza med grøntsager

(Indeholder Gluten, Soja, Hvede Kan indeholde Selleri, Krebsdyr, Æg, Fisk, Bløddyr, Jordnødder, Sesam)

40 g

Asiatisk dressing

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 dl

Vand til gyoza

1 spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til grøntsager

2 dl

Gemt nudelvand

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3243 kJ
Kalorier (kcal)775 kcal
Fedt27.9 g
Mættet fedt9.5 g
Kulhydrat104.5 g
Sukker23.4 g
Protein22.7 g
Salt6.2 g

Fremgangsmåde

Kog nudler
1

Bring en gryde med saltet vand i kog.

Kog nudler i 4-6 min, eller indtil bløde.

Gem en kop pastavand, og hæld resten fra.

Skyl nudler under koldt vand i en si. 

TIP: Kogevandet skal være salt som havvand.

Forbered grøntsager
2

Imens, skær gulerod (uskrællet) i tynde, halve skiver.

Halver spidskål, og snit fint.

Pres eller hak hvidløg fint.

Lav karry
3

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gulerod og spidskål med salt og et nip peber i 2-3 min, eller indtil bløde.

Tilsæt hvidløg og Curry-On, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt kokosmælk, pastavand, asiatisk woksauce og sojasauce, og steg i 1-2 min.

Steg gyoza
4

Imens, opvarm en smule olivenolie i en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg gyoza med den flade side nedad i 1-2 min, eller indtil bunden er gyldenbrun.

Tilsæt vand, og dæk til med låg. Damp i 2-3 min, eller indtil gennemvarme.

TIP: Har du ikke et låg? Brug sølvpapir til at dække med i stedet! 

Tilsæt nudler
5

Snit forårsløg fint.

Tilsæt nudler til panden med karry, og lad simre i 1 min, eller indtil nudlerne er gennemvarme.

Server
6

Anret karrynudler og gyoza i skåle.

Top med forårsløg.

Dryp gyoza med asiatisk dressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image